Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Назарбаєву презентували міжнародну лижну базу «Бурабай»

Середа, 11 липня 2018 16:50

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв ознайомився з об'єктами міжнародної лижної бази "Бурабай" в Щучинську і розповів про основні етапи розвитку курортної зони.

Глава держави висловив думку, що для залучення інвесторів необхідно розвивати інфраструктуру зони відпочинку. Розвиток цілорічного сервісу для приватних інвесторів, за словами Назарбаєва, - вигідне вкладення, пише sputniknews.

"Я хочу казахстанським бізнесменам оголосити: ми створюємо чудову точку вкладення капіталу, вигідної пропозиції. Ми знаємо всі курорти світу. Швейцарський бізнесмен хоче вкласти гроші сюди. Він вважає, що наш курорт схожий на Швейцарію. Він вважає, що це дуже вигідне вкладення. Для наших заможних людей, для кредитування банків це повинно бути основним моментом. Коли ми складемо програму, я всіх зберу і всім дам завдання працювати по всіх цих об'єктах, зробити благо для людей ", - сказав президент Казахстану під час відвідування новорічні лижного комплексу в Щучинську.

Трамплин в Боровом

Унікальний комплекс розкинувся на території 125 гектарів. Аналогів такого об'єкта немає в СНД. Під час візиту глави держави на новій лижній базі проходили навчально-тренувальні збори понад 200 спортсменів національних збірних команд Казахстану з лижних гонок, біатлону, стрибків з трампліну, лижного двоборства, баскетболу, водного поло, боротьбі, боксу і важкій атлетиці.

Оснащеність лижеролерний траси нового комплексу дозволяє проводити тренування і змагання будь-якого рівня складності, включаючи чемпіонати світу, цілий рік.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%