Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Кокшетау вперше побудовано малу індустріальна зона, Казахстан

П'ятниця, 03 серпня 2018 12:58

У Кокшетау запускається унікальний проект - мала індустріальна зона (Міз) «Атамекен - Қамқор». Відповідний меморандум уклали сьогодні Палата підприємців Акмолинської області та ТОВ «Камкор Автосервіс». Про це повідомляє центр ділової інформації Kapital.kz.

В рамках малої індустріальної зони підприємцям надаються готові виробничі будівлі та офісні приміщення з повною інфраструктурою. Причому все це на пільгових умовах. Передбачені пільгові ціни і період, канікулярний час терміном до двох місяців.

Якщо підприємець хоче відкрити свій офіс, створити швейний цех, пекарню, свій автосервіс і т. Д., - мала індустріальна зона оптимальна можливість для розвитку бізнесу.

Міз має всі логістичні переваги - зручне розташування, при виїзді з міста, з боку головної траси «Кокшетау-Астана». Загальна площа - 3,5 га. Площа самого будинку - понад 4 тис. Квадратних метрів.

Як уже зазначалося, на території Міз є розвинена інфраструктура, залізничні та під'їзні шляхи, підведені необхідні комунікації, інтернет, телефонія. Є в наявності офісні, а також виробничі, складські приміщення, що опалюються.

В даний час вже надійшов ряд заявок від підприємців. Наприклад, Азамат Шаріпов планує розмістити на території Міз рекламно-друковану компанію.

«Як тільки дізнався про створення малої індустріальної зони, відразу зацікавився цим проектом. Є готове приміщення, телефон, високошвидкісний інтернет. Є вся необхідна інфраструктура. Чому б не розвивати свою справу? Умови, які надаються тут, мене більш ніж влаштовують », - ділиться враженнями комерційний директор ТОВ« Статус РК ».

Палата підприємців має намір всіляко сприяти та супровід в реалізації проекту.

«Учасники малої індустріальної зони зможуть отримати весь спектр послуг Палати підприємців - консультативно-правову допомогу, навчання підприємництву і в рамках даного бізнес-інкубатора, допомога в збуті продукції, маркетингових дослідженнях проектів, доступ до інформаційних і експертних ресурсів. Особливість цього проекту - наявність готових приміщень з розвиненою інфраструктурою. Все це позбавляє підприємців від зайвої витрати часу і, зрозуміло, засобів », - підкреслив директор Палати підприємців Акмолинської області Тимур Нахіпбеков.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%