Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Росії пропонують ввести податок для тих хто не служив в армії

Понеділок, 03 червня 2013 11:40

 

Податок складатиме п'яту частину всіх доходів

За відмову від призову чоловікам, у Російській Федерації, доведеться віддавати державі п'яту частину всіх доходів. Про це повідомляє прес-служба Міндоходів.

Для порівняння сьогодні громадяни платять податок 13% податку від усіх доходів. Оплата додаткових 7% від встановленого податку, вважають автори проекту, крім поповнення державного бюджету «економічно стимулюватиме осіб, які мають намір ухилитися від військової служби, до виконання військового обов'язку, сприяти формуванню у суспільстві високого авторитету Збройних сил і несхвального ставлення до осіб, які уникають, без всяких законних підстав  та під різними приводами призову на військову службу».

Тим часом уряд РФ, вивчивши даний законопроект, написав свій негативний відгук. Ідею підвищувати престиж військової служби через податки урядові експерти не оцінили. У заяві відгуку уряду йдеться, що законодавство про податки і збори «ґрунтується на визнанні загальності та рівності оподаткування». Відповідно до Податкового кодексу РФ, податки і збори не можуть мати дискримінаційний характер і різноманітно застосовуватися, виходячи з соціальних, расових, національних, релігійних та інших подібних критеріїв. «Таким чином, на думку уряду Російської Федерації, пропоновані зміни суперечать існуючим підходам до оподаткування фізичних осіб», - наголошується у заяві.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%