Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Злочевського розповіли, скільки доплатили податків для закриття справи

П'ятниця, 13 січня 2017 18:38

Після проведення перевірок у 2016 році компанії Burisma Group доплатили в бюджет 180 млн грн, в результаті чого були закриті всі справи щодо президента групи Миколи Злочевського та операційних компаній, що входять в групу. Про це в п'ятницю, 13 січня, повідомляє прес-служба компанії, передає «Кореспондент».

«Щоб зняти всі проблемні питання навколо діяльності компанії і продовжувати забезпечувати Україну природним газом компанія пішла на безпрецедентні кроки в бізнес-співтоваристві України. Burisma Group стала першою компанією в Україні, яка надала гарантії того, що якщо в процесі слідства будуть виявлені порушення, компанія гарантує виплату всіх необхідних платежів», - йдеться в повідомленні Burisma Group.

Як повідомлялося, раніше Генеральна прокуратура України підтвердила припинення всіх процесуальних і судових дій щодо Burisma Group і Злочевського.

«Завершення всіх процесуальних дій навколо Burisma Group дозволить більш інтенсивно нарощувати виробництво, збільшувати інвестиції у видобуток, розглядати залучення міжнародних компаній в Україні, виконувати соціальні та інвестиційні зобов'язання, а також своєчасно і в повному обсязі відраховувати всі необхідні платежі в бюджет. Це великий крок вперед для України в цілому і Burisma Group, зокрема», - прокоментував рішення суду президент Burisma Group Микола Злочевський.

У свою чергу, незалежний директор Burisma Олександр Кваснєвський в своєму коментарі зазначив, що «рішення закрити всі справи проти компаній Burisma і її власника Миколи Злочевського демонструє зрілість демократії і незалежність судових рішень від політики».

«Для України рішення по Миколі Злочевському та найбільшій газодобувній компанії Burisma матиме й інше позитивне значення - більш інтенсивну побудову енергонезалежної держави, так як Burisma Group зможе збільшити обсяги внутрішнього видобутку природного газу України і відрахування в бюджет країни», - підкреслив він.

З урахуванням доплати 180 млн грн загальна сума податків Burisma Group за останні два роки перевищила 5 млрд грн.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%