Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Заборонених до приватизації підприємств стане менше

Середа, 06 квітня 2016 17:06

Кабмін схвалив законопроект про скорочення більш ніж удвічі заборонених до приватизації підприємств

Скоротити перелік державних підприємств, заборонених до приватизації, від 1478 до 705 підприємств пропонує Кабінет міністрів в схваленому в середу на засіданні законопроекті. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначила під час його представлення перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Ковалів, нинішній перелік був затверджений в 1999 році і 497 підприємств з нього вже ліквідовані.

За її словами, серед залишаються в держвласності об'єктів, що мають стратегічне значення для обороноздатності, економіки або соціального життя країни, 394 пропонується підлягають корпоратизувати для поліпшення управління.

Заборонених до ПРИВАТИЗАЦІЇ предприятий стані менше

Кабмін схвалів законопроект про СКОРОЧЕННЯ більш чем удвічі заборонених до ПРИВАТИЗАЦІЇ предприятий

Скоротіті ПЕРЕЛІК державних предприятий, заборонених до ПРИВАТИЗАЦІЇ, від 1478 до 705 предприятий предлагает Кабінет міністрів в одобрения в середу на засіданні законопроекті. Про це сообщает Інтерфакс-Україна.

Як зазнача во время его представлення перший заступник міністра економічного розвитку и торгівлі Юлія Ковалів, нінішній ПЕРЕЛІК БУВ учет в 1999 году и 497 предприятий з него Вже ліквідовані.

За ее словами, среди залішаються в держвласності об'єктів, что ма ють стратегічне значення для обороноздатності, економіки або СОЦІАЛЬНОГО життя країни, 394 Пропонується підлягають корпоратізуваті для Поліпшення управління.

В даний час в Україні діє дворівнева механізм захисту державних активів. Стаття 5 закону «Про приватизацію державного майна» визначає об'єкти, які не можуть бути приватизовані. До таких відносяться, наприклад, природні ресурси, майно бюджетних організацій і державних установ, ядерні установки та об'єкти і багато іншого. Другий ступінь захисту - закон «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%