Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Хакери зламали Твіттер глави виборчого штабу Клінтон і закликали голосувати за Трампа

Четвер, 13 жовтня 2016 08:08

На сторінці в Tвіттер Джона Подести - глави виборного штабу кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон - на короткий час з'явився запис: «Я змінив команду, в 2016 році голосуйте за Трампа», але була швидко вилучена, так як стала результатом хакерської атаки, передають ЗМІ з Вашингтона - повідомляє INTERFAX.

Раніше повідомлялося, що поштова скринька Дж.Подести також була метою атаки хакерів, а WikiLeaks опублікувала тисячі документів з його листуванням.

Раніше Дж.Подеста повідомив, що ФБР проведе розслідування фактів злому його електронної пошти. При цьому він повторив, що, на його переконання, за зломом стоїть Росія, не виключивши, що вона координує свої дії з кандидатом в президенти республіканцем Дональдом Трампом. Чиновник зазначив, що розслідування, яке стосується злому його пошти, є лише частиною більш широкого розслідування кібератак Росії проти США.

Раніше Х.Клінтон також висловлювала побоювання, що за допомогою кібератак Росія намагається втрутитися в хід кампанії з виборів президента США.

Газета Wall Street Journal опублікувала в ніч на четвер повідомлення, що ФБР не виключає, що за зломом пошти стоїть саме Росія. При цьому видання посилається на неназвані джерела, які, нібито, володіють даними про хід розслідування.

Російська сторона рішуче відкидає свою причетність до злому електронної пошти демократів, називаючи звинувачення голослівними, і підкреслюючи, що США жодного разу не представили жодних доказів «російського сліду» в хакерських атаках.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%