Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

КМДА оголошує інвестконкурс по реконструкції підземного переходу на Майдані

П'ятниця, 04 листопада 2016 14:52

Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголошує конкурс по залученню інвестора для реконструкції підземного переходу між вул. Костьольній, вул. Михайлівській, вул. Софіївській та Майданом Незалежності в Шевченківському районі міста - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідне оголошення опубліковане у виданні «Хрещатик» в п'ятницю, інвестконкурс проводиться згідно з розпорядженням КМДА № 849 від 15 вересня 2016 року.

Як зазначено в повідомленні, в рамках проекту планується здійснити демонтаж ескалаторів, плитки, дренажних систем, світильників та іншого обладнання в підземному переході; провести ремонт стель, стін, підлоги, сходів, парапетів і колон; встановити світлодіодне освітлення; виконати роботи з гідроізоляції та водовідведення.

Крім того, планується встановити ескалатори та лайтбокси. Загальні орієнтовні витрати на реконструкцію зазначеного переходу складають 4,4 млн грн (з урахуванням ПДВ), в тому числі будівельно-монтажні роботи - 1,19 млн грн, установка обладнання - 3,21 млн грн.

Замовником реалізації проекту реконструкції переходу виступає комунальна корпорація «Київавтодор», замовником передінвестіціонних робіт - комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство».

Відповідно до умов інвестконкурсу, інженерні мережі в переході при необхідності демонтуються і за кошти інвестора прокладаються нові, які потім передаються в комунальну власність, як і весь об'єкт реконструкції після введення в експлуатацію.

Окремими умовами інвестиційного договору є: використання стійких до вандалізму матеріалів при виконанні робіт, створення максимально привабливого для туристів дизайну підземного переходу, створення сучасної енергозберігаючої системи освітлення, можливості розміщення та підключення банкоматів і платіжних терміналів до інженерних мереж в переході, розміщення рекламних та навігаційних вказівників на входах, створення умов доступу в перехід для маломобільних груп населення.

Умовами конкурсу також забороняється здійснення робіт по установці торгових об'єктів (тимчасових споруд, кіосків та ін.) і будь-яких інших робіт, пов'язаних з торговельною діяльністю в переході. Після прийняття об'єкта в експлуатацію інвестор отримує право розміщувати рекламні конструкції і рекламу в межах об'єкта.

Термін дії інвестиційного договору - 10 років. Протягом цього часу, після введення об'єкта в експлуатацію, інвестор здійснює роботи з обслуговування переходу.

Термін реалізації проекту не повинен перевищувати 1 рік з дня підписання інвестдоговору.

Як наголошується в повідомленні, необхідною умовою участі в інвестконкурсі є надання учасником банківської гарантії забезпечення його фінансових зобов'язань.

Переможець конкурсу повинен буде сплатити не менше 1% від вартості об'єкта інвестування (не менше 36,63 тис. грн без урахування ПДВ) на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста. Розмір запропонованого учасником конкурсу внеску є основним критерієм визначення переможця.

Умовами інвестконкурсу також передбачається сплата учасниками реєстраційних внесків в розмірі 1,7 тис. грн (без урахування ПДВ), а також сплата переможцем конкурсу компенсації замовнику передінвестіціонних робіт в розмірі 81,19 тис. грн (з урахуванням ПДВ).

Конкурсна документація видається і конкурсні пропозиції подаються в КМДА протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%