Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ініціативу мера Глухова про коноплю висміяв місцевий активіст

Вівторок, 28 березня 2017 17:21

Присвоїти звання почесного громадянина Глухова міському голові Мішелю Терещенку за коноплю пропонує активіст Павло Панків. Про це глуховчанин написав на своїй сторінці в Фейсбук.

Активіст переконаний, що завдяки ініціативі Терещенка про відкриття Всеукраїнського центру лікування коноплями Глухів стане туристичним центром.

"Він обіцяв, що ми станемо туристичною столицею України? Він виконує обіцянку! Вже в перший конопляний урожай у Глухів з'їдуться любителі марихуани з усіх куточків країни. Тому звертаюся до депутатів: будьте милостиві і проявіть добру волю – зробіть Терещенко почесним коноплянином, ой, глуховчанином", – йдеться в повідомленні активіста.

Панків також насміхається над тим, що завдяки Центру лікування коноплями місто почне заробляти на туристах.

"Можемо навіть організувати конопляний фестиваль. Розбити для них наметове містечко. Облаштувати зони вільного вживання (закреслено) лікування коноплями. Можемо почати продавати квитки на конопляні поля (безліміт на всі дні збору врожаю – зі знижкою). Заповзятливі глухівчани можуть готувати свої квартири під здачу в оренду. Перевізники нехай закуповують транспорт (можемо забирати людей з Сум на конопляний курорт). Одним словом – "спасибі" Терещенко за те, що дав нашим людям роботу і коноплі", – пише Панків.

58da6b4a40ad5-170328--------------------

Активіст додав, що такий подарунок від депутатів має стати прощальним для мера Терещенко, який планує найближчим часом покинути Глухів і перебратися до дружини в Київ.

"Йому недовго залишилося жити в місті - мер вже збирає речі і переїжджає в столицю до дружини. Нехай прощальний подарунок Мермишелю радує його, як радує коноплі всіх її шанувальників", – резюмує Панків.

Нагадаємо, що Мішель Терещенко обіцяв під час виборів, що Глухів стане потужним туристичним центром. А кілька тижнів тому анонсував відкриття у Глухові першого в Україні центру лікування коноплями.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%