Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Спікери III аграрної конференції «Ризики та протидія шахрайству» представили сучасні комплексні підходи до безпеки агробізнесу

Вівторок, 25 квітня 2017 12:22

У п'ятницю, 21 квітня 2017 року, в Київському Гольф Центрі, інформаційна компанія «ПроАгро» провела чергову професійну конференцію -III аграрну конференцію «Ризики та протидія шахрайству». У залі зібралося понад 120 учасників з різних агрокомпаній України. Виступи спікерів викликали жвавий інтерес, гості задавали різноманітні питання і разом шукали вирішення гострих проблем. Часто спікери посилалися на попередні виступи, тому що виклики, які стоять перед фахівцями, на жаль, однакові. Тема шахрайства дуже багатогранна, і значну частину аспектів гарантування безпеки доповідачі зуміли охопити.

Доповіді спікерів були присвячені профілактиці крадіжок на дуже різних рівнях - від корпоративної стратегії управління до протидії шахрайству при перевезеннях та трейдингу. Керівники компаній, керівники служб безпеки, IT-департаментів, департаментів контролю, начальники торгових відділів, фінансові фахівці, юристи - всі знайшли, чим поділитися з учасниками конференції. Професіоналізм спікерів заслуговує на повагу. Представлені ними практичні кейси викликали великий інтерес, активне обговорення тривало і під час кава-брейку, обіду та майстер-класу з гольфу. Крім готових рецептів по боротьбі зі зловмисниками, порад і рекомендацій, гості заходу отримали і прилади для перевірки щільності КАС-добрив, що дозволить не купити підробку.

Судячи з заповнених анкет учасників, III аграрна конференції «Ризики та протидія шахрайству» була проведена на високому організаційному рівні, була дуже змістовною та корисною. "ПроАгро" дякує всім за позитивні відгуки і в свою чергу висловлює вдячність усім спікерам, модераторам, партнерам, учасникам конференції, які допомогли підготувати і провести конференцію! Сподіваємося на продовження співпраці і чекаємо Вас на наступних заходах "ПроАгро"!

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%