Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

МЗС РФ: влада Нідерландів обдурила свій народ

Середа, 31 травня 2017 09:45

У російському зовнішньополітичному відомстві заявили, що Угода про асоціацію Україна - ЄС носить антиросійський характер.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова прокоментувала ратифікацію Нідерландами Угоди про асоціацію Україна - ЄС, повідомляє Корреспондент.net з посиланням на прес-службу відомства.

Спікер російського зовнішньополітичного відомства заявила, що Угода про асоціацію України і Євросоюзу - антиросійська за своєю суттю, а народ Нідерландів обдурили його ж лідери.

«Однак з усього цього випливає сумний висновок: фактично голландський народ, який сказав «ні» асоціації з Україною, обвели навколо пальця. Зробили це його власні лідери, в черговий раз взяли на озброєння відверто русофобську пропаганду, що, до речі, є прямим підтвердженням антиросійської суті Угоди про асоціацію Україна - ЄС, скільки б нас не запевняли в зворотному», - підкреслила Захарова.

Вона вважає, що голландські політики використовували спірні методи, щоб досягти таких результатів.

«Цілком передбачувано на недавніх дебатах все знову звелося до бездоказового твердження про провокаційні дії Москви, заклики до загальноєвропейської солідарності перед обличчям міфічної «російської загрози» і т.п.», - зазначила речник МЗС Росії.

Також вона додала, що «Київ продовжить ігнорувати стрімке перетворення України з промислово розвиненої держави в аграрно-сировинний придаток ЄС».

Раніше повідомлялося, що Сенат Нідерландів 30 травня проголосував за ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що процес ратифікації Угоди про асоціацію повинен завершитися до початку саміту Україна-ЄС, який запланований на липень.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%