Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Неточності в платіжках: «Київводоканал» просить розраховуватися за липень по лічильникам

Субота, 19 серпня 2017 19:13

У «Київводоканалі» попереджають жителів столиці, що нарахування за послуги водопостачання та водовідведення у деяких платіжних повідомленнях за липень можуть не відповідати фактичним обсягам споживання, інформує УНІАН.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ПАТ «АК «Київводоканал».

«У разі неточності з нарахуваннями в платіжці, просимо розрахуватися за послугу згідно з фактичним споживанням - вказавши в графі до сплати суму, відповідну реальним обсягам, помноженим на діючий тариф», - наголошується в повідомленні.

Неточності з сумою оплати, яка вказується в платіжці, на підприємстві пояснюють вірогідним збоєм в деяких банківських установах при внесенні даних показань лічильників.

У разі невідповідності споживачам радять звернутися до будь-9 районних центрів КК «Центр комунального сервісу» (ЦКШ), які приймають людей, незалежно від місця проживання. Прийом здійснюється 6 днів на тиждень, включаючи суботу. Також у всіх районах міста діють близько 60 додаткових точок обслуговування.

Отримати консультацію і вирішити питання з нарахуванням можна в центрах обслуговування «Київводоканалу». Адреси та графік роботи на сайті підприємства (кнопка «Для дому»).

Крім того, «Київводоканал» звертає увагу, що, згідно із законом «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», який набув чинності 2 серпня, абоненти мають надавати постачальникам показання приладів обліку.

«У разі відсутності актуальних даних, нарахування будуть проводити за показами загальнобудинкового приладу обліку або за розрахунковими даними», - попереджають на підприємстві. Зазначається також, що оплата приймається до 31 серпня включно.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%