Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Порошенко наказав Пашинському захопити Житомирську кондитерську фабрику

Четвер, 08 лютого 2018 17:29

Власник фабрики розповів про таємну розмову президента Порошенка з нардепом Пашинським.

Перед розбійним нападом та рейдерським захопленням Житомирської кондитерської фабрики народний депутат Сергій Пашинський мав розмову з президентом Петром Порошенком щодо майбутнього захоплення.

Як передає кореспондент UA1, про це розповів власник кондитерської фабрики, американський інвестор Ігор Бойко, виступаючи в судовому засіданні у Печерському районному суді міста Києва.

Під час слухання справи про обрання американському громадянину Ігорю Бойку запобіжного заходу власник кондитерської фабрики повідомив, що має достовірну інформацію про розмову нардепа Пашинського з президентом Порошенком. Джерелом цієї інформації бізнесмен називає секретаря РНБО Олександра Турчинова.

"У мене є конкретні дані, що перед тим, як захоплювати фабрику, Пашинський був у Порошенка і отримав завдання захопити підприємство. Я заявляю це офіційно – це сказав Турчинов особисто моєму представнику", – заявив Бойко.

 

Також власник Житомирської кондитерської фабрики розповів, що коли Олександр Турчинов дізнався, що Пашинський отримав в 2010-2013 роках від бізнесмена за захист 9,8 млн доларів, то сказав: "От гад, і не поділився". Певно, секретар РНБО мав на увазі, що депутат Пашинський не зробив внесок у партійну касу з отриманих від бізнесмена грошей.

Печерський районний суд міста Києва прийняв рішення відмовити слідчим в повторному арешті Ігоря Бойка. Натомість суд присудив іноземному інвестору нічний домашній арешт на два місяці. На бізнесмена також покладено обов’язок з’являтись на всі слідчі дії та здати до відповідного органу паспорти для в’їзду та виїзду з України.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%