Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Сніданок з Трампом від $15 тисяч: 50 депутатів Ради відлетіли провести ранок у Вашингтоні

Четвер, 08 лютого 2018 17:46

Сьогодні у Вашингтоні відбувся молитовний сніданок з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляють Українські Новини.

З України на заході полетіли близько 50 депутатів, повідомив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенко" у Верховній Раді Сергій Березенко.

"Понад 50 депутатів парламенту немає (в Україні), і більшість з них - з коаліції", - сказав він.

Однак на молитовний сніданок з Трампом не так легко потрапити. Варто для початку викласти кругленьку суму грошей або ж отримати запрошення

За інформацією "Комсомольської правди в Україні", запрошення роздають сенатори і конгресмени. Вартість вхідного квитка коливається в залежності від розташування столика імпровізованої сцени, на якій буде розташований столик президента США - 15-150 тисяч доларів. На ціну впливатиме також статусність сусідів за молитовним столом.

Якщо політик (бізнесмен, громадський лідер) отримав запрошення на молитовний сніданок, то він може розраховувати навіть на покриття транспортних витрат, проживання за рахунок приймаючої сторони. Але такий all inclusive швидше рідкість, ніж правило. Найчастіше за проживання в США гості платять з власної кишені.

Серед частувань - виключно аскетична їжа. На столах учасники молитовного сніданку не побачать ні королівських креветок, ні лобстерів, ні мармурового м'яса - ніяких делікатесів. У попередні роки сніданок складався з фруктового соку, чаю (кави), булочок, яєчні з беконом.

Тривалість Національного молитовного сніданку не перевищує півтори години. На ньому обов'язково виступає президент США. Також близько 10-15 хвилин відводиться на промову "головного спікера". І за традицією ім'я головного спікера тримається в таємниці до дня проведення сніданку.

Політики, які прагнуть потрапити на молитовний сніданок у Вашингтон, переслідують дві мети. Перша - зробити вдале фото, щоб у кадр потрапили вони улюблені і президент США. Після повернення на Батьківщину такі фотографії можна буде використовувати з метою піару і промо-кампанії, що політик заручився підтримкою американських еліт. Під час самого сніданку ніякі серйозні питання не вирішуються - ведуться лише світські бесіди.

Друга мета - провести зустрічі з високопосадовцями США поза сніданком. Зазвичай запрошені учасники сніданку приїжджають в Вашингтон за кілька днів до самого заходу. І цей час використовується для відвідування Держдепу і проведення різного роду і рівня зустрічей.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%