Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Порошенко: мій народ проживе без соцмереж ФСБ

Неділя, 21 травня 2017 14:36

Президент України Петро Порошенко підпише закон про заборону георгіївської стрічки, як тільки він надійде з Верховної Ради, інформує «Кореспондент».

Порошенко зазначив, що парламентська асамблея ОБСЄ 8 років тому прийняла резолюцію про тотожність нацистського і сталінського режимів і запропонувала спільний день пам'яті жертв сталінізму й нацизму. Саме тому, за його словами, в Україні проходить декомунізація.

«До речі, і без підконтрольних КДБ-ФСБ соціальних мереж мій український народ теж здатний прожити. І закон про заборону георгіївських стрічок я теж підпишу, як тільки від надійде до мене з Верховної Ради», - сказав Президент у своєму виступі з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій у Національному історико-меморіальному заповіднику «Биківнянські могили».

За його словами, георгіївська стрічка - це не символіка Другої світової війни, а символ агресії проти України 2014-2017 років, позаяк «обвішані цими стрічками бойовики вбивають наших воїнів кожен день і ніч».

«Врешті-решт, на жаль, Росія своєю політикою по відношенню до України сама поставила цю стрічку поза законом», - переконаний Порошенко.

Нагадаємо, 15 травня 2017 Президент підписав указ, яким ввів у дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти ряду російських компаній, серед яких «Аерофлот», соцмережі «ВКонтакте» й «Однокласники», компанія «Яндекс» та інші.

16 травня Верховна Рада підтримала законопроект про заборону виготовлення та пропаганди георгіївської стрічки в Україні.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%