Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Порошенко підписав закон про пільги постраждалим на Майдані

Вівторок, 21 листопада 2017 21:20

Президент Петро Порошенко схвалив посилення соціального захисту учасників антитерористичної операції, учасників Революції Гідності та членів сімей загиблих при цих подіях.

Так, глава держави поставив свій підпис під змінами, які вносяться в закон «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», повідомляє Адміністрація президента, інформує «Сьогодні».

«Тим, хто на барикадах Майдану отримав поранення і втратив здоров'я, відтепер надаються такі ж пільги, як учасникам бойових дій», - пояснив Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

У четверту річницю Революції Гідності президент привітав її учасників з Днем Гідності та Свободи.

«Ця Революція Гідності стала яскравим свідченням початкового прагнення українського народу відстоювати вічні цінності свободи і демократії, прагнення нашого народу повернутися назад до європейської сім'ї народів, вимагати від влади підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, вимагати реформування країни», – зазначив Порошенко і подякував учасникам Революції Гідності.

Президент також зазначив, що нарешті почався процес створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності. Вже прийнято рішення про виділення земельної ділянки для будівництва меморіалу.

Нагадаємо, підписаний президентом сьогодні, 21 листопада, закон Верховна Рада прийняла з другої спроби. Успішне голосування відбулося 14 листопада. Документ також посилює соціальний захист учасників антитерористичної операції, замінює термін «Велика Вітчизняна війна» на «Друга світова війна».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%