Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Внесено зміни до Порядку надання субвенції місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах

Середа, 27 листопада 2013 16:36

Постанова схвалена КМУ

Уряд вніс зміни до Порядку та умов надання у 2013 р. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування. Відповідну постанову схвалено на засіданні Кабінету Міністрів України 27 листопада. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, передає прес-служба відомства.

Він пояснив, що змінами до держбюджету щодо погашення заборгованості за енергетичні ресурси (Закон України №710 «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік») передбачено погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення в сумі 1,54 млрд. гривень, які можуть бути направлені на погашення заборгованості за спожиту електричну енергію та 0,37 млрд. гривень – на погашення заборгованості за спожитий природний газ.

А ухвалена постанова передбачає розподіл цих коштів.

Геннадій Темник зазначив, що це дозволить підвищити рівень розрахунків підприємств тепло- , водопостачання за спожиті енергоносії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%