Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Сума викупу облігацій Bank RBK склала 2,2 млрд тенге в I півріччі

Вівторок, 21 серпня 2018 17:57

ТОВ «Спеціальна фінансова компанія DSFK (ДСФК)» здійснило зворотний викуп облігацій у квазідержавних компаній на суму 1 млрд тенге. Загальний обсяг погашень по облігаціях з початку року склав 2,2 млрд тенге. Таким чином, ДСФК продовжує достроково повертати грошові кошти власникам облігацій в рамках своєї діяльності по поверненню кредитів, що входили до складу сумнівного портфеля, переданого з АТ «Bank RBK». Про це кореспонденту центру ділової інформації Kapital.kz повідомили в прес-службі банку.

«ДСФК продовжує активну роботу щодо якнайшвидшого дострокового викупу своїх облігацій. За результатами перших двох кварталів поточного року нам вдалося достроково погасити папери на суму 2,2 млрд тенге. Ми плануємо не знижувати динаміку обсягів зворотного викупу і сподіваємося навіть наростити темпи, що дозволить повернути власникам облігацій більш значні суми », - цитує прес-служба слова педседателя правління ТОВ« Спеціальна фінансова компанія DSFK (ДСФК) »Маді Мамбетова.

6 серпня 2018 року прийнято рішення про створення Наглядової ради ДСФК і обрання його членів. До складу Наглядової ради увійшло п'ять чоловік - по одному представнику від Національного банку РК, АТ «ФНБ« Самрук-Казина », АТ« Нух «КазАгро», АТ «Bank RBK» і від єдиного засновника ДСФК. Наглядова рада створена з метою подальшого забезпечення прозорості та підвищення ефективності роботи ДСФК з представниками власників облігацій.

«Спеціальна фінансова компанія DSFK (ДСФК)» створена за умовами багатостороннього Рамкової угоди, укладеної 7 листопада 2017 року, між Урядом РК, Національним Банком РК, АТ «ФНБ« Самрук-Казина », Нух« Байтерек », Нух« КазАгро », АТ« Bank RBK »і Групою компаній« Казахмис »

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%