Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Банкіри, поліцейські і судовиконавці Казахстану відправляють гібридні листи

Понеділок, 19 листопада 2018 12:50

За 10 місяців поточного року в Казахстані відправлено понад 1,6 млн гібридних листів. Це в 3 рази більше, ніж за такий же період минулого року. Про це центру ділової інформації Kapital.kz повідомили в прес-службі Казпошти.

Гібридна пошта поєднує два різні способи доставки повідомлень: по електронній пошті і традиційним шляхом. Наприклад, електронного листа компанією відправляється в відділення Казпошти, де його друкують і відправляють в пункт призначення або ж доставляють адресату в електронному форматі. Проект реалізується в рамках Програми трансформації.

«У Казпочта організовано 196 пунктів електронного друкування в обласних і районних центрах. Послугою успішно користуються великі державні установи та організації, такі як Верховний Суд, Генеральна прокуратура, обласні Департаменти внутрішніх справ МВС РК і т. Д. Зростання потреби в даній послузі говорить про довіру, зручність продукту і про те, що ми рухаємося в правильному напрямку » , - розповідає виконавчий директор по поштових послуг АТ «Казпочта» Саулі Егембердіева.

Клієнти можуть в режимі онлайн відправляти та відстежувати повідомлення. При цьому економити витрати на папір, поштові конверти, марки. Терміни доставлення листів скорочені від 7-10 до 1-3 днів. Новий продукт оцінили також в регіонах.

«Обсяги гібридної пошти постійно зростають. Раніше надходила 50-100 таких листів в день, зараз щодня приймаємо від 150 до 300. Для нашого вузла зв'язку це великі обсяги, адже в день ми приймаємо до 700 листів в цілому. Кількість організацій, які віддають перевагу гібридної пошти, також збільшується. Багато листів надходить від приватних судових виконавців, банків, ДВД та інших організацій », - говорить начальник центрального операційної ділянки Екибастузського вузла зв'язку Жанар Айтчанова.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%