Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Падіння рівня життя у Великобританії

Понеділок, 03 лютого 2014 10:57

Найбільш тривале зниження рівня життя за останні 50 років

Рівень життя у Великобританії знижується найшвидшими темпами за останні півстоліття. Опозиційна Лейбористська партія Великобританії розцінює це як чергову кризу політики правлячої коаліції. Про це повідомляє The Guardian.

У доповіді Управління національної статистики зазначено, що заробітна плата систематично падає з 2010р. Це найтриваліший період з 1964р. Співробітники статистичного органу стверджують, що окрім зниження зарплат, змінилася кількість робочих годин, а також впала продуктивність. Ці дані розходяться з доповіддю уряду про збільшення середнього заробітку для більшості працівників.

Кріс Леслі, головний секретар Міністерства Фінансів і член Лейбористської партії, сказав, що стан робітників при уряді Девіда Кемерона не можна назвати задовільним. Також Леслі стверджує, що правляча Консервативна партія не визнає проблем, пов'язаних з рівнем життя населення.

У третьому кварталі 2013р. заробітна плата впала більш ніж на 1,5%, порівняно з тим самим періодом минулого року. Експерти вважають, що рівень життя населення Великобританії не стабілізується до наступних виборів. Більш того, зниження якості життя може затягнутися ще на кілька років. Працівники страждають від нерівномірного розподілу інфляції. Так, темпи знецінення зарплат і підвищення вартості продуктів істотно розрізняються.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%