Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Росія готова підтримати заморозку видобутку нафти

Вівторок, 04 жовтня 2016 08:48

Росія в цілому готова підтримати зусилля щодо заморожування видобутку нафти, повідомив глава Мінекономрозвитку РФ Олексій Улюкаєв журналістам в Астані - повідомляє РІА Новини.

ОПЕК на неформальній зустрічі в Алжирі в середу погодила обмеження видобутку в діапазоні 32,5-33 мільйона барелів нафти на добу, ліміти для кожної країни планується визначити на офіційному міністерському засіданні картелю 30 квітня у Відні. Також очікується, що до кінця листопада буде озвучена дата вступу в силу угоди ОПЕК.

Відповідаючи на питання про замороження рівня видобутку нафти і готовності Росії піти на цей крок, Улюкаєв відзначив: «Ми говорили про те, що ми готові до того, щоб підтримати зусилля щодо заморожування видобутку нафти. Рівень заморозки - це обговорюване питання, але в цілому ми готові підтримати».

Міністр енергетики РФ Олександр Новак раніше заявляв, що Росія готова розглядати участь у спільних діях членів ОПЕК та інших видобувних країн на ринку нафти. У жовтні-листопаді РФ буде вести активні консультації з країнами ОПЕК і уважно розгляне пропозиції картелю по стабілізації нафтового ринку. Приватні нафтокомпанії Росії приєднаються до ініціативи щодо обмеження видобутку в країні, якщо таке рішення прийме РФ, повідомляв глава «Лукойлу» Вагіт Алекперов.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%