Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Змінився голова правління Qazaq Banki

Середа, 19 жовтня 2016 12:58

Рада директорів АТ Qazaq Banki призначив незалежного директора Гані Токсанбаєва на посаду голови правління. Новий керівник почне виконувати свої обов'язки 24 жовтня, повідомляє NUR.KZ з посиланням на прес-службу банку. Тимчасово виконувач обов'язків голови правління Ерлан Келімбетов повернувся на раніше займану позицію заступника голови.

«Гані Берекетовіч стояв біля витоків становлення АТ Qazaq Banki і брав участь у всіх етапах його розвитку. Упевнений, що його глибоке знання внутрішніх процесів Банку, великий професійний досвід, отриманий як в казахстанських, так і в міжнародних фінансових структурах, а також лідерські якості принесуть неоціненну користь у реалізації амбітної стратегії розвитку фінансового інституту», - зазначив голова ради директорів Бахит Ібрагім.

Гані Токсанбаєв з відзнакою закінчив Казахський інститут правознавства та міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародне право», отримав ступінь магістра права в Школі права університету Вірджинія, а також закінчив Інститут юридичної практики Оксфорда, отримавши диплом з відзнакою.

За роки трудової діяльності обіймав різні позиції в міністерстві юстиції, ЗАТ «Національна юридична служба», міжнародної юридичної компанії Dentons, працював віце-президентом банку Credit Suisse в Лондоні і в Казахстані.

Станом на 1 жовтня активи Qazaq Banki склали 421,1 мільярда тенге, в тому числі кредитний портфель (брутто) досяг 322,9 мільярда тенге. Зобов'язання склали 386,4 мільярда тенге, чистий прибуток поточного року - близько 1 мільярда тенге, власний капітал банку склав 34,8 мільярда тенге.

Філіальна мережа представлена ​​в Астані, Актобе, Алмати, Атирау, Караганді, Каскелене, Таразі і Шимкенті.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%