Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Москві відбулося засідання Ради Євразійської економічної комісії

Середа, 19 жовтня 2016 13:16

Під головуванням Казахстану в Москві відбулося засідання Ради Євразійської економічної комісії - повідомляє Хабар 24.

У Москві під головуванням першого заступника Прем'єр-Міністра РК Аскара Маміна відбулося чергове засідання Ради Євразійської економічної комісії (ЄЕК).

Учасники засідання розглянули 52 питання порядку денного, за якими досягнуто взаємовигідних домовленостей щодо розвитку євразійської економічної інтеграції.

На засіданні також обговорено питання міжнародної діяльності промислової кооперації, вдосконалення технічного регулювання в Євразійському економічному союзі, гармонізації законодавств держав-членів в області забезпечення єдності вимірювань. Прийнято Порядки затвердження типу стандартного зразка і типу засобів вимірювальної техніки, що дозволяє створити додаткові умови для бізнесу і торгівлі, взаємно визнавати результати випробувань продукції.

З метою забезпечення на території ЄАЕС захисту життя і здоров'я людини, навколишнього середовища прийняті технічні регламенти «Про безпеку риби та рибної продукції», «Про обмеження застосування небезпечних речовин у виробах електротехніки та радіоелектроніки».

В рамках Ради ЄЕК визначені пріоритетні технологічні платформи в сфері біомедицини, космічних та геоінформаційних технологій, фотоніки. Євразійські технологічні платформи дозволять об'єднати понад 400 провідних наукових і промислових організацій держав - членів ЄАЕС. Організаціями запропоновано розглянути понад 130 спільних інноваційних коопераційних проектів у найбільш перспективних галузях.

Нагадаємо, в рамках робочої поїздки в Москву перший заступник Прем'єр-Міністра РК Аскар Мамін провів зустріч із заступником Голови Уряду РФ Дмитром Рогозіним, в ході якої сторони розглянули поточний стан і перспективи розвитку співпраці в космічній та військово-технічній сферах між двома країнами, повідомляє прес -служба Прем'єр-Міністра РК.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%