Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Німеччині назвали найнадійніші старі автомобілі

Четвер, 03 листопада 2016 10:07

Самим надійним автомобілем з пробігом є люксовий компактний позашляховик Mercedes GLK і спортивний Porsche 911 в варіантах кабріолет або купе з двома дверима, повідомила німецька Асоціація технічного нагляду (TUV) за підсумками вивчення результатів 9 млн техоглядів - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Загальна оцінка машин складалася в залежності від середнього числа технічних недоліків протестованих моделей. В обох випадках цей показник знаходився на рівні в 2,1%. При цьому у Mercedes GLK цей рівень був зафіксований після двох-трьох років використання і пробігу близько 52 тис. кілометрів, у Porsche 911 - при пробігу в 29 тис. кілометрів.

Субкомпактний Mazda 2 став переможцем серед 6-7-річних автомобілів. При пробігу в 75 тис. кілометрів коефіцієнт неполадок у нього склав 6,8%.

Також експерти TUV назвали Саксонію федеральною землею, в якій автомобілі обслуговувалися найкращим чином. На другому і третьому місцях розташувалися Баварія і Баден-Вюртемберг.

Focus Online висуває свою версію, пояснюючи причини лідерства Саксонії. Одна з причин, можливо, полягає в тому, що за часів НДР власники легковиків марки Wartburg і ​​Trabant були змушені ремонтувати їх самостійно через складність із записом на техогляди. Як наслідок, відповідальність автовласників і їх вміння при необхідності «заглянути під капот» зростали. Відлуння цього, ймовірно, простежуються досі, припускає видання.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%