Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Риболовлєв продав третину купленої у Трампа ділянки у Флориді за $ 34 млн

Вівторок, 22 листопада 2016 15:25

Російський мільярдер Дмитро Риболовлєв продав за $ 34,34 млн третину ділянки в Палм-біч у Флориді, купленої в обраного президентом США мільярдера Дональда Трампа (№324 в рейтингу найбагатших людей світу, стан - $ 4,5 млрд) у 2008 році за рекордні $ 95 млн , повідомив портал The Real Deal - повідомляє Forbes.ru.

Риболовлєв розділив куплену у Трампа ділянку на узбережжі Атлантичного океану загальною площею 2,4 га на три. І продав перший лот за $ 34,34 млн. Протяжність пляжу на проданій ділянці 52 м. На двох інших - по 46 м.

Особа покупця ділянки невідома.

У серпні 2016 портал повідомляв, з посиланням на думку брокерів, що кожен лот може бути проданий за $ 40 млн. Проте, найбільший з трьох ділянок вдалося продати за ціною на $ 6 млн нижче передбачуваної.

Риболовлєв придбав у Трампа особняк в Палм-біч у Флориді в 2008 році за $ 95 млн. У липні 2016 року він отримав від місцевої влади дозвіл на знесення основного житлового будинку, плавального басейну, будови та роздягальні біля басейну, і тенісного корту, і ряду інших приміщень. Але зобов'язався зберегти огорожі по периметру земельної ділянки, в'їзні ворота, колони і під'їзну дорогу. Тоді повідомлялося, що на місці знесеного будинку будуть побудовані два або три окремих особняка.

Роботи зі знесення особняка Трампа були оцінені в $ 234 000.

Особняк в Пальм Біч виявився в ряду спірних активів у шлюборозлучному процесі Дмитра та Олени их У 2014 році женевський суд зобов'язав Риболовлєва передати колишній дружині половину своїх статків - $ 4,5 млрд, а також інше майно. Мільярдер оскаржив рішення, і друга інстанція знизила розмір виплати на користь Риболовлєвої до $ 604 млн. За рішенням суду, Риболовлєва також отримала два будинки в Швейцарії.

У жовтні 2015 року стало відомо, що Дмитро Риболовлєв досяг угоди про умови розлучення зі своєю дружиною Оленою. Вона передбачає, що обидві сторони припиняють всі пов'язані з розлученням юридичні процеси у всіх юрисдикціях. Обидві сторони домовилися «остаточно відкликати всі позови щодо один одного і пов'язаних з ними сторін і юридичних осіб».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%