Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Бакулін: вартість виробничої компанії автобусів «Матрьошка» в 2018 р складе до $ 400 млн

Понеділок, 28 листопада 2016 11:18

Гендиректор компанії - виробника безпілотних автобусів «Матрьошка» «Бакулін Моторс Груп» (входить до ГК «Волгабас») Олексій Бакулін оцінив вартість компанії на 2018 році в межах $ 300-400 млн. Про це він повідомив в інтерв'ю ТАСС.

У скільки компанія оцінюється зараз, Бакулін не озвучив. «Зараз, вважаю, вартість компанії не така велика, щоб залучати (інвесторів - прим. ред.), але ми готові до цієї розмови. Ті гроші, які до нас прийдуть, потрібні для того, щоб ми окупили час і якнайшвидше стали великими і значущими для майбутнього ринку», - сказав він.

«Бакулін Моторс Груп» має намір в майбутньому залучати кошти держави або корпорацій, додав гендиректор компанії. Він також не виключив можливість співпраці з іноземними інвесторами, в тому числі з азіатськими.

«Бакулін Моторс Груп» (входить до ГК «Волгабас») збирає безпілотні автобуси «Матрьошка». Автобус, керований комп'ютером з самонавчальним програмним забезпеченням, розрахований на 8 пасажирів. При повному заряді батареї автобус може проїхати 130 км. Максимальна швидкість досягає 30 км / ч. Тестування безпілотних автобусів проходить на закритій території інноваційного центру «Сколково».

До кінця 2017 «Бакулін Моторс Груп» має намір випустити на роботизованому заводі в Собінському районі Володимирської області 50 автомобілів в рамках першої серійної партії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%