Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Американський політолог Пол Крейг Робертс попросив у Путіна російське громадянство

Середа, 30 листопада 2016 13:44

Американський економіст, політичний і економічний оглядач Пол Крейг Робертс в іронічній формі попросив президента Росії Володимира Путіна надати йому російське громадянство - повідомляє RT.

«Тепер, коли агент ЦРУ Крейг Тімберген в якості репортера Washington Post викрив мене і представив світу як російського агента, я хотів би дізнатися, чи можу просити у вас російський паспорт і невеликий дипломатичний притулок, можливо, в ролі помічника прес-аташе в російському посольстві у Вашингтоні, до тих пір, поки я не зможу покинути країну. Я знаю, що ви дали паспорт Стівену Сігалу, тому, сподіваюся, бути російським агентом так само важливо, як викладати бойові мистецтва росіянам», - йдеться в заяві Робертса, опублікованому на його сайті Foreign Policy Journal.

Політолог зазначив, що не знає, скільки платять агентам, але попросив перерахувати йому гроші на рахунок в російському банку, а також запевнив Путіна в необхідності зробити все скоріше: «Не сьогодні-завтра Washington Post дізнається, що я і мій колега, агент КДБ Рональд Рейган, скоротили податки для багатих, щоб зробити капіталізм таким обтяжливим, щоб американський народ повстав і скинув його (капіталізм. - RT) ».

Робертс попросив Путіна не думати, що визнання в якості агента - лише спроба ЦРУ використовувати його в своїх інтересах. «Моя критика політики Вашингтона, яке виражається в нагнітанні напруги між ядерними державами, і підтримка вашої політики ослаблення напруги - зовсім не шпигунське прикриття. Я дійсно вважаю за краще, щоб світ не був зруйнований термоядерної війною. У США до цього ставляться з підозрою, але сподіваюся, це допустимо в Росії», - підкреслив він.

«З нетерпінням чекаю паспорта», - додав політолог.

Портал Strategic Culture Foundation відзначає, що сайти Робертса та іншого члена адміністрації Рейгана, Девіда Стокмана, знаходяться в «чорному списку російської пропаганди», опублікованому сайтом PropOrNot, на який посилається у своєму матеріалі Washington Post.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%