Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

На російському атомному крейсері- «вбивці авіаносців» встановлять сауну і басейн

Середа, 07 грудня 2016 12:45

В ході модернізації важкого атомного ракетного крейсера «Адмірал Нахімов» проекту 11442М будуть створені комфортні умови для служби і життя екіпажу, сказав в інтерв'ю RNS генеральний директор ВО «Севмаш» (Северодвинск, Архангельська область) Михайло Будниченко.

«У перспективі на кораблі будуть створені комфортні умови для перебування екіпажу. Встановлять сауну, басейн, кінозал, організовують бібліотеку», - сказав Будниченко, відповідаючи на питання, як йде модернізація крейсера «Адмірал Нахімов».

За його словами, затримок з модернізацій корабля немає. «Ремонт корабля проекту 11442М завершиться в терміни, передбачені графіком. На крейсері тривають корпусні роботи. Йде формування нових приміщень. Від проектанта - Північне ПКБ - надходять креслення, в цехах готуються деякі елементи корпусу. Основними завданнями 2016 року стали укладення договорів щодо поставки устаткування і підготовка корабля під його навантаження», - сказав гендиректор.

Він зазначив, що «в пріоритетних планах наступного року насичення крейсера механізмами і сучасним обладнанням».

«Меблі будуть виготовлені ​​із сучасних матеріалів, які важко піддаються горінню. В ремонті корабля задіяні сотні підприємств. Від злагодженої роботи всіх учасників проекту, від ритмічного виконання свого фронту робіт, залежить загальний результат», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що ВМФ Росії передав важкий атомний ракетний крейсер «Адмірал Нахімов» «Севмаш» на проведення ремонтних робіт в 2014 році. Раніше Будниченко сказав журналістам, що крейсер може бути переданий флоту після модернізації на рік раніше запланованого терміну, в 2018 році.

«Адмірал Нахімов» проекту 1144 «Орлан» - входить до складу Північного флоту Росії. Це найбільший в світі неавіанесущий ударний бойовий корабель. Він призначений для ураження великих надводних цілей, захисту морських з'єднань від атак з повітря і підводних човнів супротивника у віддалених районах морів і океанів. У НАТО його називали «вбивця авіаносців». Корабель був закладений 17 травня 1983 року. 25 квітня 1986 року спущений на воду. 30 грудня 1988 року став на службу. До 1992 року мав назву «Калінін». 22 квітня 1992 перейменований в «Адмірал Нахімов».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%