Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Авіаносець «Адмірал Кузнєцов» залишає зону сирійського конфлікту

П'ятниця, 06 січня 2017 12:15

Міноборони РФ приступив до скорочення угруповання в Сирії відповідно до рішення президента РФ Володимира Путіна - повідомляє ТАСС.

Міноборони РФ приступив до скорочення угруповання військ в Сирії відповідно до рішення президента РФ Володимира Путіна, першої зону конфлікту покине авіаносна група ВМФ РФ на чолі з авіаносцем «Адмірал Кузнєцов».

Про це повідомив начальник Генштабу Збройних сил РФ генерал армії Валерій Герасимов.

«Відповідно до рішення Верховного головнокомандувача ВС РФ Володимира Путіна Міноборони Росії приступає до скорочення угруповання Збройних сил в Сирії», - сказав він. За його словами, першими зону конфлікту покинуть кораблі авіаносної групи Північного флоту на чолі з єдиним російським авіаносцем «Адмірал Кузнєцов».

Герасимов повідомив, що авіаносна група на чолі з «Адміралом Кузнєцовим» почне готуватися до переходу з Середземного моря в Сєвєроморськ в п'ятницю, 6 січня.

«Хочу подякувати всьому особовому складу корабельної авіаносної групи за успішне виконання поставлених завдань. Старшому на поході віце-адміралу Віктору Соколову наказую з сьогоднішнього дня почати згортання корабельної авіаносної групи і здійснити перехід до пункту основного базування Сєвєроморськ відповідно до раніше затвердженого плану», - сказав він.

Герасимов нагадав, що з 00:00 мск 30 грудня 2016 року у всій території Сирії діє режим припинення бойових дій, який не стосується міжнародних терористичних угруповань «Ісламська держава» і «Джебхат ан-Нусра» (заборонені в РФ).

У свою чергу командувач російської угрупованням військ в Сирії генерал-полковник Андрій Картаполов підкреслив, що завдання, поставлені корабельної авіаносної групи, виконані, і вона готова до подальших дій.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%