Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

1,25 млрд тенге зібрали на платній автодорозі Астана-Щучинськ в 2016 році

Середа, 11 січня 2017 16:45

За підсумками 2016 року у платній автодорозі Астана-Щучинськ зібрано 1 млрд 251 млн тенге, повідомляє МІА «Казінформ» з посиланням на АТ «НК« Казавтожол».

«План по зборах на 2016 рік становив 1 млрд 144 млн тенге. Перевиконання плану становило 107 млн ​​тенге. Всі зібрані кошти були спрямовані на утримання ділянки і модернізацію систем справляння плати», - йдеться у повідомленні.

Загальна інтенсивність руху транспортних засобів за 2016 рік склав 2 млн 697 тисяч автомобілів. У порівнянні з 2015 роком (2 581 252 ТС) інтенсивність потоку транспортних засобів збільшилася на 4,3%.

Основні статті витрат Дирекції платних автомобільних доріг становлять: закуп матеріалів, заробітна плата, запасні частини, ПММ, амортизація, роботи і послуги, ремонт машин і устаткування та інші витрати.

В рамках змісту і поточного ремонту в 2016 році відповідно до виробничого плану Дирекцією платних автодоріг виконані роботи на суму 1 млрд 165 млн. З них: утримання системи справляння плати - 278 млн 935 000 тенге, утримання та поточний ремонт дороги - 886 млн 724 552 тенге.

Середньодобова інтенсивність автомобілів становить 7-8 тисяч, у вихідні дні пікова інтенсивність доходить до 12 тисяч транспортних засобів. Для організації прискореного проїзду і популяризації безготівкових видів в даний час успішно використовуються термінали таких платіжних систем.

З метою розширення сервісів попередньої оплати філією реалізована можливість поповнення коштів на рахунку через інтернет-банкінг «Народного банку», «Ощадбанку», «Каспій банку», а також через «QIWI-гаманець» і «Каспій-гаманець». Користувачі можуть також поповнити свої рахунки через «Особистий кабінет», прив'язаний до банківських карток.

Наданий сервіс дозволив знизити навантаження на купюроприймальники, що призвело до зменшення утворення заторів на пунктах справляння плати.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%