Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кремль назвав нові санкції руйнівними

Середа, 11 січня 2017 16:15

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що пропоновані групою американських сенаторів нові антиросійські санкції можуть обернутися втратами для глобальної економіки, зокрема енергоринку, однак російський енергетичний сектор знайде способи компенсувати можливі збитки - повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Не хотілося б гіпотетично міркувати, поки мова йде про якусь законодавчу ініціативу відомих сенаторів (США). Безумовно, хочеться сподіватися, що здоровий глузд візьме гору, і все-таки вдасться вийти з піке санкцій риторики», - підкреслив Пєсков.

За його словами, такі рішення «завдадуть додаткової шкоди не тільки двостороннім відносинам, а й, я думаю, в плані глобальної економіки, глобального енергоринку». «Можливі певні негативні наслідки і для нашої країни», - додав Пєсков.

«Разом з тим російська економіка, російський енергосектор за останні два роки довів, що він досить впевнено стоїть на ногах, що це дуже гнучка, дуже сильна система з неабияким запасом міцності», - підкреслив прес-секретар глави держави.

«Немає жодного сумніву, що сама система, сам сектор знайде відповідні компенсаційні заходи, щоб мінімізувати можливі збитки від подібних дій, якщо це буде реалізовано», - переконаний Д. Пєсков.

«Однак дуже хочеться сподіватися на те, що нашим колегам у Вашингтоні вдасться розсудливо і більш тверезо поглянути на ситуацію», - закінчив прес-секретар президента РФ.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%