Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Російські компанії мають намір імпортозамінити алюмінієві теплиці

Четвер, 02 лютого 2017 15:45

Російські пресові заводи мають намір розвивати виробництво алюмінієвих профілів для створення тепличних комплексів з метою імпортозаміщення цієї продукції на російському ринку. Такі домовленості були досягнуті в ході зустрічі представників Алюмінієвої асоціації, асоціації «Теплиці Росії» і виробників алюмінієвих профілів, повідомляє RNS з посиланням на асоціації.

За словами голови Алюмінієвої асоціації Валентина Тріщенко, сьогодні в Росії з 150 га побудованих в 2016 році тепличних комплексів тільки 45 га виготовлені вітчизняними компаніями, решта об'єму - це імпорт. «У той же час потреба в цій продукції буде збільшуватися - вона необхідна як для великих агропромислових підприємств, так і для великої кількості фермерських і присадибних господарств, і вітчизняні алюмінієві підприємства готові до виробництва даної продукції. Розвиток даного напряму збільшить завантаження підприємств, річне споживання алюмінію зросте до 12 тис. тон», - зазначив він.

На зустрічі були намічені терміни розробки спільно з іноземними партнерами типового проекту тепличного комплексу, який буде спроектований з максимально можливим (до 90%) використанням вітчизняних матеріалів та обладнання.

Асоціації також домовилися спільно опрацювати питання підтримки вітчизняних виробників державними органами, що має дозволити знизити вартість металоконструкцій тепличних комплексів.

Асоціація «Об'єднання виробників, постачальників і споживачів алюмінію» (Алюмінієва асоціація) створена за підтримки Мінпромторгу в грудні 2015 року. До асоціації входять найбільші підприємства алюмінієвої галузі Росії.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%