Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Нурлан Тлеубаєв обраний головою Ради директорів Delta Bank

Вівторок, 07 лютого 2017 15:45

Термін повноважень нового глави Ради - до 10 жовтня 2021 року - повідомляє informБЮРО.

Бізнесмен Нурлан Тлеубаєв очолив Раду директорів Delta Bank, повідомили в прес-службі Казахстанської фондової біржі. Термін його повноважень триватиме до 10 жовтня 2021 року.

«АТ «Delta Bank» інформує про те, що 7 лютого 2017 року були проведені повторні позачергові Загальні збори акціонерів Банку, за підсумками якого було прийнято рішення про обрання головою Ради директорів банку Тлеубаєва Нурлан Сактапбергеновіча з терміном повноважень до 10 жовтня 2021 року. Його частка володіння голосуючими акціями становить 49%», - говориться у повідомленні банку.

Нурланна Тлеубаєву належить 87% ТОВ «Холдинг «Алібі» та 50% АТ «Зернова страхова компанія». Крім цього він володіє ТОВ «Корпорація АПК-Інвест», яка є материнською компанією для ТОВ «МЕЗ-СКО», ТОВ «Азовський портовий елеватор» та АТ «Вентспілскій зерновий термінал».

2 лютого АТ «Delta Bank» повідомило KASE про те, що правління Національного Банку РК прийняв постанову про видачу Нурланна Тлеубаеву згоди на набуття статусу великого учасника акціонерного товариства «Delta Bank», що дозволить акціонеру реалізувати своє право брати участь в управлінні акціонерного суспільства.

20 січня, на сайті Казахстанської фондової біржі була викладена інформація, що Тлеубаєв придбав 2,295 млн акцій, що складає 9,85% акціонерного капіталу банку.

За останніми підрахунками, банк займав 13 місце в рейтингу фінансових інститутів Казахстану з об'ємом активів в 509,72 млн тенге і власним капіталом у розмірі 61,36 млн тенге.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%