Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Уточнений прогноз республіканського бюджету представлять в Уряді РК

Понеділок, 13 лютого 2017 15:15

Завтра на засіданні Уряду буде представлений уточнений прогноз соціально-економічного розвитку Казахстану і республіканського бюджету. Про це на брифінгу повідомив офіційний представник СЦК Мурат Жуманбай, передає кореспондент МІА «Казінформ».

«14 лютого на засіданні Уряду Казахстану будуть обговорені кілька питань. Міністр національної економіки Тимур Сулейменов і міністр фінансів Бахит Султанов доповідатимуть про уточнення прогнозу соціально-економічного розвитку РК на 2017-2021 роки та республіканського бюджету на 2017-2019 роки», - сказав Жуманбай.

Офіційний представник СЦК також повідомив, що міністр культури і спорту Аристанбек Мухамедіули підіб’є підсумки проведення 28 Всесвітньої зимової Універсіади 2017 в місті Алмати. Також на засіданні Уряду буде розглянуто хід реалізації Державної програми інфраструктурного розвитку «Нурли жол» на 2015-2019 роки.

«З цього питання виступлять міністр національної економіки Тимур Сулейменов, міністр фінансів Бахит Султанов, міністр з інвестицій та розвитку Женис Касимбеков, міністр освіти і науки Ерлан Сагада, міністр енергетики Канат Бозумбаєв, а також голова правління АТ «Самрук-Казфина» Умірзак Шукеєв і голова правління Нух «Байтерек» Ерболат Досаєв. На завершення засідання члени Уряду розглянуть проекти постанов», - додав Жуманбай.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%