Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кінокритик прокоментував сюрпризи 89-ї церемонії «Оскар»

Понеділок, 27 лютого 2017 09:45

Помилка при врученні премії «За кращий фільм» під час церемонії «Оскар» і сам факт того, що приз віддали картині «Місячне сяйво», а не мюзиклу «Ла-Ла Ленд», стали великим сюрпризом, який змусить усіх заговорити про кінопремію і підніме її популярність, заявив РІА Новини в понеділок член кіноакадемії, кінокритик Кирило Разлогов.

89-я церемонія вручення нагороди кіноакадемії США «Оскар» завершилася конфузом, коли помилково переможцем був оголошений мюзикл «Ла-Ла Ленд». Лише після того, як знімальна група вийшла на сцену і почала вимовляти подячну промову, представник організаторів вийшов на сцену зі словами про те, що сталася помилка і переможцем в категорії «Кращий фільм» є картина «Місячне сяйво».

«Це рік сюрпризів для «Оскара». Те, що «Ла-Ла Ленд» не отримав приз за кращий фільм, стало сюрпризом для багатьох, в тому числі і для мене - всі були впевнені в його перемозі. Це змусить заговорити про «Оскар», так як до цього моменту все йшло передбачувано», - сказав Разлогов.

За його словами, плутанина з конвертами схожа на рекламний трюк, щоб привернути до себе увагу, проте все-таки не могла бути навмисною, так як для академії це удар по репутації. «Я думаю, що тут зіграла інерція - всі так були впевнені в перемозі «Ла-Ла Ленда», що так і оголосили - це як з (Хілларі) Клінтон, коли всі думали, що переможе вона (на виборах президента США в 2016 році - ред.), але вийшло по-іншому», - підкреслив співрозмовник агентства.

В цілому Разлогов назвав минулий «Оскар» «антитрампівськім», так як було вручено багато призів афроамериканським картинам, а в номінації «Кращий фільм іноземною мовою» виграв іранець Асгар Фархаді. «У церемонії був сильний політичний підтекст», - додав він.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%