Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У США помер співавтор плану по «оренді Криму» - ЗМІ

Вівторок, 07 березня 2017 12:45

Бізнесмен українського походження помер у віці 69 років.

У США через нез'ясовані причини помер бізнесмен українського походження 69-річний Алекс Оронов, якого називають співавтором скандального плану по оренді Криму українського нардепа Андрія Артеменка. Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на The Independent.

Як зазначається, смерть наступила 2 березня. Видання стверджує, що покійний Алекс Оронов допомагав налагоджувати зв'язки між російськими офіційними особами і президентом США Дональдом Трампом через адвоката Майкла Коена, а також «розробляв план повернення анексованого Криму».

За інформацією видання, Оронов був родичем особистого адвоката Трампа Майкла Коена, і саме він допоміг організувати зустріч Артеменко з цим адвокатом і російськими представниками для обговорення «мирного плану» по Криму.

Як зазначив сам Андрій Артеменко на своїй сторінці в Facebook, Оронов був громадянином США, але останні 20 років віддав Україні, створивши сільськогосподарський холдинг - Баришівську зернову компанію, після залучення шведських інвестицій була перейменована в Grain Alliance.

«Спочатку загадкова смерть мого вірного помічника Олександра Тихона, вірно служившого,ні, не мені, а міській громаді міста Нікополя, безстрашно боровся з казнокрадством і злодійством місцевих чиновників ... Як стало мені щойно відомо, пішов з життя ще один чоловік. Брила, скеля! Американський громадянин, який останні 20 років свого життя віддав Україні, її процвітанню, який вклав у нашу країну все без залишку, свої гроші, свої нерви, свою душу, своє тіло нарешті! .. І помер він не від старості, чи не від хвороби, не від нещасного випадку, а від ......... втручання американських журналістів в його життя !!!!! І я винен в цьому !!!! Адже саме я, ні про що не підозрюючи, згадав його ім'я, відповідаючи на невинне запитання американського журналіста «хто Вас познайомив з Майклом Коеном - особистим адвокатом Президента США Дональда Трампа?», - написав Артеменко.

Нагадаємо, 20 лютого видання The New York Times повідомило, що Артеменко запропонував план з оренди Криму Росією і подальше зняття санкцій, який він передав екс-раднику президента США Майклу Флінну. Прокуратура порушила кримінальну справу проти Артеменко, а Радикальна партія виключила нардепа з фракції.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%