Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Постпред Росії в США заявив про зростання інтересу американського бізнесу до ПМЕФ

Понеділок, 29 травня 2017 13:15

Число бізнесменів з США, які планують відвідати Петербурзький міжнародний економічний форум в цьому році, буде більше, ніж в минулому, повідомив в інтерв'ю РІА Новини торговий представник РФ в США Олександр Стадник напередодні форуму.

«У цьому році досить велика кількість американських бізнесменів планує відвідати Петербурзький економічний форум. Бажання відвідати ПМЕФ є з боку американських компаній, організацій, які представляють інтереси бізнесу, Американо-російської ділової ради, Американської торгової палати і так далі», - сказав Стадник.

Він додав, що в цілому, «в (американо-російському - ред.) бізнесі заіскрило, кожен захід з кожним разом викликає все більший і більший інтерес».

«Зараз підтверджується, що більше американських бізнесменів буде на ПМЕФ, і представництво буде більш серйозне, приїдуть ті організації, які раніше з різних причин не могли цього зробити. Вважаю, що в цьому році буде цікава робота», - додав Стадник.

«Я впевнений, що відбудуться потрібні і корисні заходи, присвячені співробітництву з США і Північною Америкою», - додав торговий представник.

У 2016 році Держдепартамент США рекомендував своїм компаніям не брати участь в ПМЕФ, мотивуючи це тим, що «є явні ризики - і економічні, і репутаційні, пов'язані з їх співпрацею з представниками влади, що втручається в справи сусідньої країни», маючи на увазі окупацію Криму РФ.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%