Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ураган в Москві: кількість постраждалих перевищила 150 осіб

Вівторок, 30 травня 2017 08:45

Майже 150 осіб доставили в лікарні Москви через ураган, зараз в медустановах залишаються 108 осіб, в тому числі понад 20 дітей, заявив глава департаменту охорони здоров'я Москви Олексій Хрипун, пише РІА Новини.

«Вчора у другій половині дня і вечора одночасно в 15 дорослих лікарень і шість дитячих лікарень були доставлені 146 пацієнтів з різними ушкодженнями, отриманими під час урагану ... З 146 осіб, яких взяли в клініки, залишаються 108 осіб, з них 22 дитини», - сказав Хрипун журналістам.

Він зазначив, що всього за медичною допомогою звернулися 168 осіб. У переважної більшості госпіталізованих стан задовільний або середньої тяжкості, але вісім осіб перебувають у важкому стані.

«Додатково сьогодні вранці сформована бригада наших фахівців ... об'їжджає московські клініки з тим, щоб проводити консиліуми і звіряти правильність наших дій ... кількість загиблих, на жаль, у складі 11 чоловік в Москві, з них один неповнолітній», - додав Хрипун.

За словами глави департаменту, основні травми, отримані людьми під час урагану, - це удари, садна, переломи і черепно-мозкові травми. У кількох людей - пошкодження хребта, травми живота і грудей.

«На сьогоднішній день троє пацієнтів перебувають у відділенні реанімації в тяжкому, але стабільному стані. І стан п'яти пацієнтів ми розцінюємо як середнього ступеня тяжкості», - заявив головлікар лікарні імені Боткіна Олексій Шабунін, зазначивши, що всього в лікарню доставили вісім чоловік.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%