Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Космонавти з МКС приземляться в Жезказгані

Четвер, 01 червня 2017 19:20

2 червня очікується приземлення 51-ої тривалої експедиції Міжнародної космічної станції (МКС), передає кореспондент МІА «Казінформ».

Транспортний пілотований корабель (ТПК) «Союз МС-03» з міжнародним екіпажем - російським космонавтом Олегом Новицьким та європейським астронавтом Тома ПІСКУ повинен приземлитися 2 червня в 20 годин 10 хвилин за часом Астани в 147 км на південний схід від міста Жезказган в Казахстані, повідомляє прес -служба Центру управління польотом.

За інформацією прес-служби Роскосмосу, в даний час відповідно до плану польоту здійснюється укладання вантажів в спускний апарат ТПК «Союз МС-03», проводяться бортові тренування екіпажу і перевірки основних систем корабля.

За попередніми даними служби балістико-навігаційного забезпечення Центру управління польотами (ЦУП), розстикування корабля «Союз МС-03» з МКС планується 2 червня о 13:50 мск.

Тривалість перебування в космічному польоті двох членів екіпажу експедиції МКС-50/51, які повертаються на Землю, складе 197 діб (виведення на задану орбіту транспортного корабля відбулося 17 листопада 2016 незадовго до півночі).

На орбіті нести вахту залишаться командир МКС, американський астронавт Пеггі Уїтсон, бортінженери - російський космонавт Федір Юрчихін і астронавт NASA Джек Фішер.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%