Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Майже 60 відсотків росіян зібралися дивитися «пряму лінію» з президентом

Четвер, 15 червня 2017 12:45

Більшість росіян (58 відсотків) зазвичай дивляться «пряму лінію» з президентом РФ і збираються також зробити і в цьому році, не планують стежити за програмою 30 відсотків респондентів, повідомляє фонд «Громадська думка», пише INTERFAX.RU.

За даними соціологів, дві третини (74%) росіян знають про те, що в четвер, 15 червня, відбудеться щорічна спеціальна програма "Пряма лінія з Володимиром Путіним" і вважають, що ця передача країні потрібна.

Ті, хто хотів би задати питання главі держави, стурбовані, головним чином, низьким рівнем життя (15%), проблемами в економіці (6%), в ЖКГ і ситуацією з безробіттям (по 3%).

На думку 57% респондентів, "пряма лінія" позначається на стані справ в країні. Вони пояснюють свою позицію тим, що "вирішуються конкретні питання, надається адресна допомога, життя змінюється на краще" (32%), "президент дізнається про проблеми людей" (8%), "влада на місцях починають краще працювати" (6%) .

Не бачать зв'язку між "прямою лінією" і справами в державі 29% учасників опитування, проведеного 11 червня серед 1500 респондентів у 104 населених пунктах РФ.

Щорічна спеціальна програма "Пряма лінія з Володимиром Путіним" почнеться о 12:00 за київським часом в ефірі телеканалів "Перший", "Росія 1", "Росія 24", радіостанцій "Маяк", "Вести FM" та "Радіо Росії". На сайті програми і в ефірі Громадського телебачення Росії (ОТР) буде доступна трансляція з сурдоперекладом.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%