Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Трамп повідомив про свої доходи

Понеділок, 19 червня 2017 12:15

Звіт про джерела доходів президента США опублікований на сайті Офісу урядової етики.

Прес-служба Білого дому повідомила, що президент Дональд Трамп добровільно опублікував свою інформацію про свої доходи за минулий рік, незважаючи на те, що не зобов'язаний робити цього до травня 2018 року. Як повідомила прес-служба, декларація президента пройшла звичайну процедуру сертифікації в Офісі урядової етики і опублікована на його офіційному сайті, пише Голос Америки.

Згідно з документом, Трамп отримав сотні мільйонів доларів доходів від належних йому полів для гольфу, курортів і готелів. Флоридський курорт Мар-а-Лаго - де Трамп любить проводити вихідні та брав деяких глав іноземних держав - в минулому році приніс йому більше 37 млн ​​доларів. Відрахування за опубліковані книги склали приблизно 7 млн ​​доларів.

Минулого разу дані про фінансовий стан Трампа стали відомі в травні минулого року - вони були опубліковані Федеральною виборчою комісією: згідно з ними, стан Трампа становило близько 1 млрд доларів.

Питання про податкову декларацію Трампа був однією з гарячих тем президентської кампанії 2016 року. Трамп став першим за чотири десятиліття кандидатом на найвищу державну посаду в США, який відмовився опублікувати декларацію. Під час виборів і після їх закінчення, Трамп посилався на аудит, який проводять податкові органи, і на рекомендації своїх адвокатів.

11 травня, в інтерв'ю журналу Economist, Трамп повідомив, що не знає - опублікує декларацію, оскільки «ніхто не цікавиться нею, крім репортерів», однак додав, що коли-небудь оприлюднить її, оскільки вкрай пишається нею.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%