Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстанська продукція увійшла в рейтинг світових брендів

Понеділок, 19 червня 2017 12:45

Казахстанська Хаома в черговий раз увійшла в ТОП світових брендів міцних напоїв.

Один з найбільш авторитетних рейтингів кращої алкогольної продукції світу - Drinks International Millionaires Club - підтвердив статус бренду «Хаома», як одного з лідерів глобального ринку міцних напоїв і найбільш продаваних ЕКОбрендов світу в цій категорії, пише Nur.kz.

"Хаома давно закріпилася в еліті світових алкогольних брендів. За 20 років імідж бренду досяг стійких позицій не тільки в Казахстані, але і на міжнародному ринку. З 2012 року Хаома посідає в рейтингу The Millionaires Club. Цього року вона увійшла в ТОП найбільш швидкозростаючих брендів Millionaires, показавши світове зростання 8 відсотків. При цьому в Казахстані «хаома» - лідер ринку і займає 38% ринку, - говорить заступник директора з маркетингу бренду хаома компанії Asia Waters Данияр Жікетов, - Це стало символічним подарунком до 20-річчя бренду хаома, історія якого почалася 4 Червня 1997 року. Завдяки спільній роботі з науковцями на чолі зі знаменитим казахстанським археологом, автором розкопок кургану «Золотого людини» Кемалем Акишеву, засновникам бренду вдалося поєднати сучасні технології і можливості з рецептами саків-хаомаварга. Легендарна Хаома бере свій початок в літописах історії стародавніх саков- хаомаварга, що жили колись на території сучасної Євразії ".

На честь свого ювілею в липні буде випущено обмежену серію Хаома ANNIVERSARY під девізом Spirit of Kazakhstan об'ємом в 400 тис. Пляшок. Для цього підготували спеціальний купаж із тривалою 30-денний витримкою, яка максимально розкриває смак кожного інгредієнта і надає продукту особливу м'якість і післясмак. Кожній одиниці буде привласнений свій індивідуальний номер.

2QQQQ

Світовий Клуб мільйонерів формується зі світових гігантів виробників алкоголю, включаючи в себе компанії, обсяг продажів яких перевищує 1 млн кейсів в рік (1 кейс дорівнює 9 літрам). Участь у цьому престижному рейтингу підтверджує високий міжнародний статус виробника і відкриває широкі можливості для просування своєї продукції на світовому ринку. З року в рік в рейтинг Millionaires входять близько 200 міжнародних брендів. У 2017 році - 157.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%