Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У 2018 році в Москві залишаться тільки жовті машини таксі

Понеділок, 19 червня 2017 15:15

Через рік закінчиться термін останнього дозволу на таксомоторні перевезення для автомобілів інших квітів. Жовтий колір машини буде говорити про легальність перевізника.

У 2018 році всі московські машини таксі будуть жовтими. Це пов’язано з тим, що в наступному році закінчуються останні дозволу на таксомоторних діяльність, які компанії отримали п’ять років тому. Їх видавали службам таксі незалежно від кольору їх автопарку. Але починаючи з червня 2013 року в відповідно до міським законом «Про легковому таксі в Москві» дозволу оформляються тільки на жовті автомобілі. До єдиної зовнішнім виглядом машини вирішили привести для того, щоб пасажири легко могли відрізнити легальне таксі від нелегального, пише mos.ru.

«Згідно з нашими розрахунками 1 липня 2018 року закінчиться термін дії останнього дозволу на НЕ жовтий автомобіль», - розповів заступник Мера Москви, керівник Департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Максим Ліксутов.

За його словами, ніяких проблем з переходом на жовті автомобілі у перевізників не виникне.

Заступник мера зазначив, що ринок таксі практично повністю легалізований. Якщо в 2011 році було видано близько 12 тисяч офіційних дозволів на роботу в таксомоторної сфері, то на даний момент - вже понад 82 тисяч. Серед компаній таксі - більше тисячі юридичних осіб і понад 6,4 тисячі індивідуальних підприємців.

З 1 червня 2017 року набули чинності поправки до федерального закону «Про безпеку дорожнього руху». Відповідно до них водії, які управляють автобусами, вантажівками, комунальною технікою і таксі на території Росії, повинні мати права російського зразка.

За словами Максима Ліксутова, всі компанії таксі були заздалегідь попереджені про вимоги нового закону.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%