Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Порошенко назвав Трампа «справжнім лідером» і «вірним другом»

Четвер, 22 червня 2017 11:15

За словами президента України, він не вірить в «особливі відносини» Трампа з Росією.

Президент України Петро Порошенко назвав президента США Дональда Трампа «справжнім лідером» і висловив надію, що він допоможе принести мир в Україні, точно так же, як президент Рональд Рейган поклав край «холодній війні» - без єдиного пострілу, пише Голос Америки.

«Сьогодні дуже унікальний день в українсько-американських відносинах. Це була моя перша зустріч з президентом США. І я побачив справжнього лідера », - сказав Порошенко в інтерв'ю журналісту телеканалу Fox News Бретту Байєру через кілька годин після зустрічі з Трампом.

«Якщо виразити одним словом, то зустріч була чудовою, - сказав він. - Ми задоволені дуже потужним посланням про підтримку нашої територіальної цілісності, нашого суверенітету, нашої незалежності і боротьби за свободу і демократію ».

«Ми задоволені всеосяжної підтримкою з боку США, яку продемонстрували президент Трамп і віце-президент Пенс», - підкреслив президент України.

Український лідер повідомив, що він і Трамп обговорювали економічну співпрацю двох країн. «Тут ми говоримо про ефективну взаємодію у впровадженні реформ в економічній сфері - від поставок вугілля з Пенсільванії українським електростанціям до зрідженого газу з Луїзіани до української газотранспортної системи, і співробітництва в сфері атомної енергетики», - зазначив Порошенко.

Кажучи про Трампа, президент України сказав: «Він не схожий на людину, яка підтримує якісь особливі відносини (з Росією). Моє особисте враження, що це великий лідер, що володіє великою харизмою, великою політичною волею, і він є вірним другом України, який допоможе мені принести мир на нашу землю».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%