Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ціни на нафту ростуть, зберігаючись на мінімальних відмітках з початку року, РФ

П'ятниця, 23 червня 2017 10:15

Ціни на нафту в п’ятницю вранці збільшуються, при цьому вони зберігаються на найнижчому рівні за поточний рік на тлі стурбованості інвесторів щодо глобального надлишку ринку «чорного золота», свідчать дані торгів, пише РИА Новости.

Станом на 07.59 мск вартість серпневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent росла на 0,42%, до 45,41 долара за барель. Ціна серпневих ф'ючерсів на нафту марки WTI збільшувалася на 0,42% - до 42,92 долара за барель.

Вартість нафти опустилася на 20% з початку року, не дивлячись на зусилля країн ОПЕК щодо скорочення видобутку "чорного золота". За поточний тиждень сталося два різких зниження нафтових цін, коли нафта марок Brent і WTI дешевшала більш ніж на 3%, що було викликано занепокоєнням трейдерів з приводу надлишку сировини.

Інвестори також реагували на дані про зростання видобутку сировини в США за минулий тиждень. За даними Міненерго країни, видобуток нафти в країні за тиждень, що завершився 16 червня, збільшилася на 0,21%, або на 20 тисяч барелів на добу, до 9,350 мільйона барелів на добу. Запаси дистилятів виросли з показника попереднього тижня на 1,1 мільйона барелів, або на 0,7%, до 152,5 мільйона барелів. Експерти прогнозували збільшення на 0,465 мільйона барелів.

Учасники ринку очікують даних від американської нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes за кількістю бурових установок в країні. За тиждень по 16 червня число бурових установок в США виросло на 6 штук, або на 0,65%, до 933 одиниць.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%