Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Казахстанські автомобілі представили на бізнес-форумі в Ташкенті

П'ятниця, 15 вересня 2017 12:30

На форумі представники Казахстану та Узбекистану обговорять перспективи постачання автомобілів на ринки сусідньої республіки.

У Ташкенті на узбецько-казахстанському бізнес-форумі за участю глав держав автомобільну галузь Казахстану представить усть-Каменогорській завод "Азія Авто". На майданчику "Узекспоцентр" Казахстан відкрив експозицію автомобілів бренду LADA, передає Today.kz з посиланням на прес-службу групи компаній "БІПЕК Авто - Азія Авто".

Головними гостями форуму стануть Нурсултан Назарбаєв і Шавкат Мірзієєв. Також в ньому візьмуть участь близько 500 підприємців та топ-менеджерів національних компаній і державних організацій, що представляють основні галузі економік Казахстану та Узбекистану.

На території виставки Казахстан представив п'ять моделей: Vesta CNG, XRay, Largus, Granta ліфтбек і 4х4 Urban.

У компанії відзначили, що особливий інтерес учасників виставки викликала Бітоплавка версія LADA Vesta CNG. В цей автомобіль впроваджена модифікація, що дозволяє використовувати два види палива: стиснений природний газ і бензин. Машина з повним баком здатна подолати понад тисячу кілометрів без дозаправки.

На форумі представники Казахстану та Узбекистану обговорять перспективи постачання автомобілів на ринки сусідньої республіки.

За словами президента АТ "Азія Авто" Еріка Сагимбаєва, Казахстан вже багато років є одним з найбільших експортних ринків для узбецького автопрому.

"При цьому кордони Узбекистану були закриті для імпорту іноземної техніки - в тому числі автомобілів, що випускаються казахстанськими підприємствами. Ми розраховуємо, що лібералізація економічної політики Узбекистану і майбутні зустрічі допоможуть зробити крок до паритету в постачанні автомобільної техніки", - додав Сагимбаєв.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%