Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Bank RBK веде переговори з Нацбанком Казахстану про докапіталізацію

Середа, 11 жовтня 2017 11:49

Керівництво АТ Bank RBK прокоментувало інформацію про свою фінансову стійкость, передає Today.kz з посиланням на фінансову організацію.

"АТ Bank RBK (далі - банк), беручи до уваги спекуляції на ринку щодо фінансової стійкості інституту, даним повідомляє, що банком виробляється комплекс заходів, спрямованих на зміцнення фінансового становища банку.

Даний комплекс заходів включає підвищення капіталізації фінансового інституту, забезпечення додаткової ліквідності, вдосконалення бізнес-моделі й роботи з проблемними позиками.

Одним з акціонерів банку, Володимиром Кімом, ініційовані переговори з іншими акціонерами, Національним банком РК і Урядом Казахстану для вироблення комплексу заходів. У тому числі в рамках співпраці держави та приватного бізнесу Володимир Кім обговорює умови докапіталізації банку ", - наголошується в повідомленні.

Станом на 1 вересня 2017 року активи АТ Bank RBK склали 1 017,3 мільярда тенге, позичковий портфель - 723,0 мільярда тенге, кошти клієнтів - 594,5 мільярда тенге, в тому числі вклади фізичних осіб - 206,7 мільярда тенге. Власний капітал банку на звітну дату склав 96,9 мільярда тенге, статутний капітал - 64,4 мільярда тенге. Прибуток банку за вісім місяців 2017 року склала 2,5 мільярда тенге.

Банк представлений в Астані, Алмати, Актау, Актобє, Атірау, Караганді, Кокшєтау, Павлодарі, Талдікоргані, Усть-Каменогорську, Шимкенті, Сємєї та Екібастузі.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%