Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Названо п’ять найбільш популярних казахстанських авто в 2017 році

Вівторок, 24 жовтня 2017 11:48

Автовиробники Казахстану заявляють про подолання періоду спаду в галузі.

За інформацією Sputnik, голова правління спілки підприємств автомобільної галузі Казахстану "КазАвтоПром" Олег Алфьоров назвав п'ять найбільш популярних брендів легкових авто казахстанської збирання за дев'ять місяців цього року.

"П'ятірку найбільш популярних серед казахстанців брендів легкових автомобілів за підсумками січня-вересня склали бренди Lada, Hyundai, KIA, Chevrolet, JAC. Рейтинг продажу легкових авто локального виробництва очолили моделі бренду Lada 4x4, Lada Granta, Lada Largus", - повідомив Алфьоров на брифінгу в службі центральних комунікацій.

В цілому, за його словами, затяжний спад, який переживало автовиробництво Казахстану з середини 2014 року завершено, і сьогодні спостерігається очевидна динаміка попиту.

Так, якщо в липні-вересні минулого року клієнти автоцентрів витратили на нові авто 214 мільйонів доларів, то в третьому кварталі ця цифра перевищила 313 мільйонів доларів.

"Попит на продукцію казахстанських автозаводів зростає протягом 11 місяців поспіль ... Переважна позиція у заводу ТзОВ" Азія Авто "- майже 8 800 проданих авто або 67% сумарного збуту вітчизняної техніки, ТОО" СариаркаАвтоПром "було відвантажено 3 003 одиниці. Далі в рейтингу розташувалися "КАМАЗ-Інжиніринг", HyundaiTransAuto, "СемАЗ", "Агромашхолдинг", DaewooBusKazakhstan ", - додав голова правління спілки підприємств автомобільної галузі.

Він також проінформував, що за підсумками дев'яти місяців в Казахстані було вироблено 13 312 одиниць авто, включаючи легкову, вантажну, автобусну техніку, спецмашини та причепи на суму 101,4 мільярда тенге. За підсумками вересня з конвеєрів казахстанських заводів зійшла 1 501 одиниця авто, що вдвічі вище результату аналогічного місяця 2016 року. Збут з початку року досяг 13 129 одиниць, що на 64% вище торішнього значення.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%