Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Торгпред розповів про міцні зв’язки Росії з американським бізнесом

Четвер, 26 жовтня 2017 10:47

Політичні провокації з боку американської влади не похитнуть міцні зв'язки Росії з бізнесом в США, їх співпраця буде настільки ж продуктивною, таку впевненість в бесіді з РИА Новости висловив торговий представник РФ в США Олександр Стадник.

Дану заяву він зробив напередодні проведення підсумкового ділової ради США-Росія в Нью-Йорку, участь в якому візьме глава російського Мінпромторгу Денис Матура.

"Ми впевнені, що політичні провокації з боку американської влади, свідками яких ми є, не похитнуть наші міцні зв'язки з американським бізнесом, і співпраця буде настільки ж продуктивною. Сьогодні американський бізнес демонструє своїм політикам, що робота з Росією повинна мати взаємовигідний характер і протікати в цивілізованому руслі ", - сказав Стадник.

Глава Мінпромторгу РФ Денис Мантуров 26-27 жовтня обговорить в рамках річних зборів Американо-Російського ділової ради (USRBC) в Нью-Йорку взаємодія з російським і американським бізнесом, раніше повідомляла рада на своєму сайті.

Крім нього, в обговореннях участь візьмуть посол РФ в США Анатолій Антонов, президент Російського союзу промисловців і підприємців Олександр Шохін, голова колегії Євразійської економічної комісії Тигран Саркісян, голова комітету Державної Думи РФ з фінансового ринку Анатолій Аксаков, представники російського та американського бізнесу, експерти.

"Проведення підсумкового ділової ради USRBC в Нью-Йорку в такому представницькому складі не тільки свідчить про налагодження ділових контактів між компаніями США і РФ, але ще дає чіткий сигнал, що американський бізнес як і раніше відкритий для взаємодії з Росією. Як і Російська Федерація, яка і словом, і ділом доводить, що націлена на продовження співпраці з американськими компаніями, попри політичну напруженість між нашими двома країнами ", - продовжив Стадник.

"Доказ тому - участь в даному заході, як представників російських компаній, так і офіційних осіб, які представляють ключові галузі економіки РФ. Нагадаю, нещодавно у Вашингтоні зустріч з бізнесом провів міністр економічного розвитку Максим Орєшкін, тепер в Нью-Йорк прибуває міністр промисловості та торгівлі Денис Мантуров ", - підсумував він.

На початку вересня на вимогу американської влади були закриті російське генеральне консульство в Сан-Франциско і торгові представництва у Вашингтоні та Нью-Йорку. Напередодні посольство РФ у Вашингтоні повідомило, що влада США передали йому архів закритого раніше російського генконсульства в Сан-Франциско, проте не дозволили російській стороні самостійно забрати документи з будівлі в порушення міжнародних норм. У посольстві нагадали, що консульські архіви та документи є недоторканними в будь-який час і незалежно від їх місцеперебування.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%