Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

У Казахстані запускають месенджер нового покоління

Середа, 01 листопада 2017 15:46

BARS дозволяє не тільки спілкуватися, але й проводити будь-які фінансові операції, замовляти їжу, з його допомогою є ще безліч функцій, пише Today.kz.

Компанія SMART TELECOM FZE (Silicon Oasis Dubaiо, OAЕ), яка спеціалізується на розробці мобільних сервісів обміну даними, анонсувала запуск на території Республіки Казахстан нового локального інфраструктурного месенджера BARS. За допомогою цього додатка громадяни Казахстану зможуть не тільки спілкуватися, але й здійснювати будь-які фінансові операції, замовляти їжу, таксі, бронювати столики в ресторанах, розміщувати оголошення, дізнаватися найсвіжіші новини Казахстану і світу, використовувати сервіси охорони здоров'я, матимуть можливість легко зв'язатися з будь-якими державними службами та акіматом, дізнаватися про всі події, шоу свого міста, а також використовувати безліч інших не менш корисних і цікавих функцій.

Як повідомляє представник компанії в Казахстані Микола Сальников, технічно сервіс вже готовий і зараз знаходиться на стадії тестування. Офіційний реліз додатки запланований на 1 січня 2018 року.

Варто зазначити, що для SMART TELECOM FZE це не перший подібний проект. Компанія запустила аналогічний сервіс з робочою назвою FIRST в Україні, який вже доступний для скачування в тестовому режимі.

Найближчим часом компанія планує запустити подібні сервіси на ринках Росії, Узбекистану, Білорусії, Польщі та багатьох інших країн.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%