Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Назарбаєв зустрівся з керівництвом компанії «Ротшильд», Казахстан

Середа, 01 листопада 2017 14:59

Глава держави зазначив багатий досвід роботи у фінансовому секторі та підкреслив міжнародний авторитет компанії "Ротшильд".

Нурсултан Назарбаєв зустрівся з керівництвом компанії Rothschild & Co Еріком де Ротшильдом, Клаусом Мангольдом і Джованні Салветті, передає Today.kz з посиланням на сайт акорди. Глава держави наголосив на наявності багатого досвіду роботи у фінансовому секторі та підкреслив міжнародний авторитет компанії "Ротшильд".

"Компанія" Ротшильд "є одним з найстаріших і найбільших фінансових інститутів у світі. У вас великий досвід роботи з приватними капіталовкладеннями. Цей досвід важливий для нашої країни, тому ви зараз консультуєте Національний банк Казахстану", - сказав Президент Казахстану.

У свою чергу Ерік де Ротшильд подякував Нурсултану Назарбаєву за можливість зустрітися та висловив своє захоплення динамічним розвитком Казахстану.

"Це мій перший візит до Казахстану. Я вражений тим, що побачив за останні два дні. Завдяки Вашій роботі країна буде розвиватися найкраще та динамічними кроками в майбутньому. Казахстан має унікальне географічне положення, будучи мостом між Азією і Європою. Мене вражає Ваш далекоглядний підхід, який дозволив намітити тренди на диверсифікацію економіки, розвиток промисловості та відхід від сировинної економіки ", - сказав голова ради директорів компанії Ерік де Ротшильд.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%